IJsheiligen en jonge planten

topspruit

De nachtvorsten met ijsheiligen zijn berucht bij moestuiniers. Vooral de jonge aardappelplanten kunnen schade oplopen. Zijn je planten bevroren poot dan snel nieuwe aardappelen, het kan nog net! Kies wel voor een laat ras zoals King Edward, Pink fir apple of Highland Burgundy red. Lekkere aardappelen die je ook goed kunt bewaren gedurende de winter. Kijk in de webshop bij de late aardappelen voor meer informatie. Levertijd 1 werkdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s