Kefir Bioferment en kokosmelk

Kefirdrank maak je met melk waar een kefircultuur aan toegevoegd wordt. Maar wil je eens een andere smaak, maak het dan eens met kokosmelk. De Kefir Bioferment cultuur groeit namelijk niet alleen in koemelk maar ook in kokosmelk!

Je kweekt deze lobbige drank gewoon bij kamertemperatuur en als de smaak je bevalt bewaar je 100 ml als start voor een nieuwe liter kokos/kefir drank. Een Kefir Bioferment verpakking bevat drie zakjes, genoeg om vele liters kokos/kefir drank te maken. De handleiding voor het kweken wordt mee geleverd.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s