Aglione

Van verschillende kanten kreeg ik informatie gestuurd over de Italiaanse knoflook Aglione, ook wel Aglio del Lacio genoemd. Groot, mild van smaak en als je deze eet stink je niet naar knoflook. Als knoflookliefhebber vind ik dat laatste overigens geen probleem…
Maar wat blijkt nu, de Aglione is een Olifant knoflook en die is gewoon in Nederland te koop in de webshop van levenvanhetland.nl. De Olifant knoflook is trouwens nauw verwant aan de Oerprei, Parellook, Kurrat en tareh (Perzische prei). Allemaal erg lekker maar toch minder imposant dan de Olifant knoflook.

Advertentie

2 gedachtes over “Aglione

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s