Vorst

Het is koud hier in Haren, rond de -8 op dit moment en de verwachting is dat het de hele dag blijft vriezen. Op dit soort dagen verstuur ik geen pootaardappelen want ik kan niet garanderen dat ze zonder vorstschade aan komen. Want vorst, daar kunnen de aardappelen niet tegen.

Mocht je het pootgoed toch dringend nodig hebben mail me dan even. Wellicht kun je het op komen halen of kan het worden verstuurd via een DHL parcelshop.

Vanaf maandag 5 maart gaan de pakketten met pootgoed hier weer de deur uit. De eerste helft van maart is ook een mooi moment om te starten met voorkiemen. Voorgekiemde aardappelen kun je iets eerder oogsten dan niet voorgekiemde poters maar pas op voor nachtvorst. Ook het blad van de aardappel is erg gevoelig voor vorst.

Pootgoed bestellen, kijk hier voor een overzicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s