De kiemtorens van Bavicchi, gegarandeerd eivrij

Ik liep vandaag door de biologische supermarkt en mijn oog viel op de gekiemde groenten. Volgens het etiket was het product vegetarisch, veganistisch, lactosevrij, glutenvrij, soajavrij en pindavrij. Logisch lijkt me, voor een bakje radijskiemen. Het meest opvallend was de opdruk eivrij! Zou dat met de Fipronil crisis te maken hebben? Zélf kiemgroenten kweken lijkt me veel makkelijker, je weet precies wat je er in stopt  en het is ook nog een een keer super gezond. Met met de kiembenodigdheden van Bavicchi is het ook nog eens erg makkelijk. Bavicchi levert onder de merknaam GEO drie verschillende kiemapparaten die alle drie net even anders werken.

GEO kiemzakje

Dit handige zakje van natuurlijk materiaal biedt de ideale donkere, vochtige omgeving voor het ontkiemen van zaden. Sluit met 2 touwtjes en kan opgehangen worden om water te draineren. Vervaardigd van vlas en hennep. Gaat jarenlang mee zonder te verzwakken.afmetingen: 28cm x 17,5cm linzen soaja mung granen granen 

GEO terra kiemtoren

Mooi ontwerp van Toscaanse steenbakkers en door de plaatsing van de schalen kun je de lucht- en lichttoevoer gemakkelijk regelen.

GEO kiemtoren

De lichtgewicht GEO kiemtoren is van voedselveilig kunststof gemaakt en makkelijk te reinigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s