Black russian tomaat

Ik verkoop heel wat zakjes tomaten zaden maar tot gisteren geen enkel zakje van de Black russian. Dat zal wel met de de crisis in Oekraïne te maken hebben, dacht ik. Tot ik gisteren zag dat deze tomaat nog helemaal niet op de website stond…. oeps… Daarom breng ik hem nu maar even extra onder de aandacht, de Black russian. Prachtig van kleur, mahonierood, en een heerlijke zoetzure smaak! Om niet te discrimineren noem ik ook gelijk de Black krim, iets anders van kleur en nog net wat intenser van smaak.

Black russian

Black krim

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s