Keuringsdienst van Waarde en knoflook

Gisteren ging het programma Keuringsdienst van Waarde over knoflook, kijken dus! De knoflook die in de supermarkt ligt, de meest verkochte dus, komt uit China. Tegen de tijd dat deze knoflook op ons bord ligt is hij al 2 jaar oud! En dat gaat ten koste van de smaak…. In een een klein smaaktestje kwam de verse knoflook (van de Nederlandse teler Arjan Biesheuvel) als beste uit de bus. Tot mijn verbazing kwam de roze knoflook uit Frankrijk slecht uit de bus, had dat beter verwacht. De lekkerste knoflook kweek je natuurlijk zelf, in je moes- of achtertuin. Zoek je knoflookpootgoed, kijk dan even hier

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s