iets heel anders

Even niet over knofloken of over kaas maken maar over wandelen. Afgelopen weekend heb ik met mijn zus, broer en neef mee gedaan aan de Oxfam Novib Trailwalker, een wandeltocht van maar liefst honderd kilometer, grotendeels over onverhard terrein,binnen 30 uur.
En we hebben het gehaald…! Na 23 uur en 20 minuten kwamen we als 9de team, van de ruim 100, binnen. Met deze tocht hebben we 4000 euro binnen gehaald voor onderwijsprojecten in Birma (Myanmar). Alle sponsoren, hartelijk dank!

En teamgenoten, graag tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s