vleugje voorjaar


De afgelopen nachten heeft het hier in het hoge noorden licht gevroren maar vanmorgen was het een paar graden boven nul. En direct ruik je dan het het voorjaar! Tenminste, dat verbeelde ik me toen ik net de krant uit de bus haalde…. Dit vleugje voorjaar maakte een hoop wakker in mij…… ik wil snoeien, spitten, bemesten, zaaien, schoffelen, naar buiten, de tuin in…
Toch stel ik het nog even uit, eerst het bestelde pootgoed verpakken en opsturen. Half maart hoop ik alles verstuurd te hebben en dan kan ik de tuin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s