Klaar om te zaaien? (2)


De temperatuur is een belangrijke factor voor het succesvol zaaien. Maak de bedden op tijd klaar zodat de grond wat op kan warmen, mocht de zon schijnen. Dat is nu trouwens niet het geval, het sneeuwde net hier in het hoge noorden…..
Tuinbonen, peultjes, erwten, radijs en sla zijn de eerste groenten die buiten of in de bak kunnen worden gezaaid. Op de afbeelding zie je de Sutton dwarf. Deze tuinboon is door zijn formaat, de plant wordt zo’n 45 cm hoog, geschikt voor kleine tuinen. Ondanks zijn geringe hoogte geeft de plant een prima oogst aan goed smakende tuinbonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s