drinkbakken en hottubsBinnenkort op levenvanhetland.nl, drinkbakken voor je koeien, paarden, geiten en schapen. Deze gegalvaniseerde metalen bakken hebben een inhoud van 400,600 of 800 liter. Vooral het geval je geen vee hebt, je kunt er ook een hottub van maken, zoals je ziet op bijgaande foto. Plaats de bak op wat stenen, houtvuurtje eronder stoken en vervolgens lekker in een warm bad…..! Wil je meer informatie, stuur me dan een mailtje.

3 gedachtes over “drinkbakken en hottubs

 1. Gaaf hoor, ik hou wel van zulke multifunctionele dingen. Zelf heb ik een houten hottub en geniet er nog wekelijks van. Helaas geen uitzicht op het platteland. Dat is het volgende project;)

  Like

  1. Hallo Neely,

   Deze bakken zijn al een tijdje niet meer leverbaar. Een enkele keer zie je ze nog in Franse weilanden staan en ook worden ze soms aangeboden op Franse tweedehands sites. Ik verkoop ze helaas niet meer.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s