melkteems


Van een klant kreeg ik de vraag of de melkteems nog wordt gemaakt. De melkteems, of melkzeef, werd gebruikt om de melk te zeven voor je het in de melkbus giet. Vroeger werd deze zeef natuurlijk volop gebruikt en ook nu zijn er nog handmelkers die een teems gebruiken. Toen ik mijn geiten molk had ik graag zo’n zeef gehad …..
Heb je belangstelling voor een melkteems, stuur me dan een berichtje. Ik heb een groothandel gevonden die ze kan leveren.

Advertentie

2 gedachtes over “melkteems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s